Főoldal » Katalógus » Szállítás és garancia Személyes beállítások  |  A kosár tartalma  |  Pénztár   
AUDIÓ CD-> (51)
CD-ROM-> (32)
FILM-> (252)
 
Dal keresése
Pipálja ki a négyzetet, ha nem terméket, hanem dalt keres!
Hangszerovi hangszer ismerkedő
VHS, Video 8, Audio digitalizálás Kecskemétem
Követés Facebook-on
Feliratkozás hírlevélre
Linkpartnerek

Tisztelt Vásárlónk!

A gyerekalbumok.hu internetes áruházat azzal a szándékkal hoztuk létre, hogy Ön gyermeke részére egy helyen tudja megvásárolni a legkedveltebb audio CD, DVD és CD-Rom kiadványokat. Így Ön rengeteg időt, energiát spórol meg, mert ezután nem szükséges több helyen keresgélve felkutatni a kiválasztott termékeket. Mindent elkövetünk annak érdekében, hogy a megrendelt termékek a legrövidebb idő alatt eljussanak Önökhöz.

RENDELÉS, SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐ:
Az Ön által kiválasztott kiadványok listája az Elküld gombra kattintást követően érvényesnek tekintendő. Elektronikus úton eljut a webáruház üzemeltetőjéhez, Ön pedig ezzel egyidőben visszajelzést kap a megrendeléséről. Módjában áll 24 órán belül telefonon/faxon/emailben módosítani vagy lemondani. Amennyiben minden megrendelt termék raktárkészletből teljesíthető, akkor 1-5 napon belül megtörténik a kiszállítása.
A csomag feladásának napján e-mailben értesítjük a vásárlót, melyben az alábbi tájékoztatás áll:
Megrendelésének státusza változott. Az új státusz: futárnak átadva.
Ezt követően a következő munkanapon történik a csomag kiszállítása.

ELŐRENDELÉS:
Az előrendelhető jelölésű termék ÚJ vagy BESZERZÉS alatt áll. Amennyiben az Ön által megrendelt termék NEM beszerezhető (pl. kevesebbet kapunk a szállítótól), abban az esetben 1-15 munkanapon belül e-mailben értesítést küldünk. A megrendelést folytatva az előrendelhető terméket beszerzés után - külön szállítási és csomagolási költséggel - juttatjuk el az Ön címére.

Az eladó szavatossági és jótállási felelőssége a Ptk-ban foglaltak szerint irányadóak.

AKCIÓS AJÁNLAT:
Akciós ajánlataink legtöbbször fix időtartamra és korlátozott darabszámra vonatkoznak. Célszerű mielőbb leadni a megrendelést. Amennyiben az akciós terméket nem tudjuk leszállítani a meghirdetett áron, úgy arról 1-15 munkanapon belül e-mailben tájékoztatjuk. Az akciós ajánlatunk megtekintéséhez klikkeljen a főoldal jobb oldalán található AKCIÓS TERMÉKEK feliratra.

FIZETÉSI FELTÉTELEK:
Az áruházunkból megrendelt kiadványokat utánvét fizetéssel áll módjában rendezni. Posta vagy Foxpost futárszolgálat szállítja az Ön által megadott címre. Utánvét esetén a küldemény átvételekor kell fizetni.
Amennyiben az előre utalást szeretné igénybe venni, akkor kérjük, hogy a megrendelés véglegesítése előtt a MEGJEGYZÉS mezőbe írja bele: "előre utalást szeretnék". Ez esetben küldünk Önnek egy Proforma számlát, amely a fenti táblázatban is látható, kedvezményes szállítási költséget tartalmazza. Ez alapján Ön előre utal, és a amint megérkezik az összeg bankszámlánkra, feladjuk Önnek a megrendelését. Erről emailben előre tájékoztatjuk. A továbbiakban nincs más tennivalója, mint a megrendelt kiadványok átvétele.

GARANCIA:
Termékek
Amennyiben a termék hibás, annak kicseréléséről Cégünk gondoskodik. Ha a termék hibája egyértelműen megállapítható, úgy a cserét azonnal elvégezzük és a garancia-igényt utólag érvényesítjük a kiadó felé; de amennyiben a hiba nem egyértelmű (főleg DVD-lemezek esetében), a terméket csak a kiadó jóváhagyása után tudjuk kicserélni.
Adatok
Az adatbázisunkban található termékadatok a kiadók által közölt adatok. Amennyiben téves adatot talál, kérem jelezze a bolt@gyerekalbumok.hu címen!
Képek
Az oldalainkon található képek (borítóképek) többsége a kiadóktól származik, de nem minden esetben tökéletesen azonos a forgalomba került termék képével. Amennyiben a kiadó nem biztosított a termékhez képet, úgy azt saját erőből állítottuk elő. Egyes kiadók bizonyos termékeiket egyedi borító helyett általános borítóval hozzák forgalomba; ez a termék használati értékét nem befolyásolja így cserére nem jogosít. A képek mintának tekintendők, az eltérésekért semmilyen felelősséget nem vállalunk, de törekszünk rá, hogy a termékképek lehetőség szerint a valóságot tükrözzék. Amennyiben kép nélküli terméket talál, kérem jelezze a bolt@gyerekalbumok.hu címen!

SZÁLLÍTÁS:
Külföld: Magyar Posta - ajánlott küldemény légipostával, a konkrét megrendelés alapján egyedi szállítási és csomagolási költség kalkulációval

Belföld:
Magyar Posta vagy Foxpost futárszolgálat kézbesíti a megrendeléseket utánvétes küldeményként / sima küldeményként előre utalással
SZÁLLÍTÁSI ÉS CSOMAGOLÁSI KÖLTSÉG 2500 FT


A feltüntetett szállítási és csomagolási költségek belföldre vonatkoznak és tájékoztató jellegűek. A változtatás jogát fenntartjuk.

ÁRAK, KÖLTSÉGEK:
Belföld: termék ára + szállítási és csomagolási költség
Külföld: termék ára + szállítási és csomagolási költség. Külföldi megrendelés esetén a termék árát, valamint a csomagolási költséget a rendszer tudja számolni EUR-ban és USD-ben, a szállítási költség viszont minden esetben egyéni kalkulációt igényel.

VÁSÁRLÁSI SZERZŐDÉS
A gyerekalbumok.hu oldalon keresztül történt elektronikus rendelésleadással vásárlási szerződés jön létre a gyerekalbumok.hu (továbbiakban mint eladó) és a rendelést leadó magánszemély vagy cég (továbbiakban megrendelő) között, mely írásban foglalt szerződésnek minősül. A szerződést az eladó elektronikus rendszerében nyilvántartja, mely később visszakereshető.
A szerződéskötés lehetséges nyelve: magyar.
A weboldalon nem szabályozott kérdésekben a mindenkori hatályos jogszabályok - közöttük a Távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999. Korm. r. - rendelkezéseit kell alkalmazni.
A megrendelő a regisztrációs adatlap kitöltésével adja meg vásárlási adatait, cégünk ezeknek megfelelően teljesíti a megrendelést és állítja ki a számlát. A hibás vagy hamis adatok megadásából eredő károkért minden felelősség a megrendelőt terheli.
A regisztrációs adatlap kitöltése során kérjük, ha megoldható, mobil telefonszámot szíveskedjen megadni, melyen a GLS futár akkor is elérheti, ha a megrendelt kiadvány(ok) kiszállításakor nem tartózkodik a megadott címen.
Jelen szerződés a megrendelés jóváhagyásával lép hatályba, és a megrendelés teljesülésével zárul le. Folyamatos rendelés esetén a szerződés mindaddig hatályban marad, amíg felek összes egymással szembeni követelése nem teljesül.

Folytatás
Kattintson ide a kosár tartalmának megjelenítéséhez!
0 cikk
01.BÚJJ-BÚJJ ZÖLD ÁG OKTATÓ-KÉPZŐ DVD
02.BÚJJ-BÚJJ ZÖLD ÁG 2. OKTATÓ-KÉPZŐ DVD
03.ALMA EGYÜTTES - MAXIKUKAC CD
04.SÜSS FEL NAP! DVD
05.A NAGY ÓVODÁSALBUM CD
Kattintson ide akciós termékeink megtekintéséhez!
<b><font color="#015BB7">MAGYAR NÉPMESÉK: KACOR KIRÁLY DVD</font></b>
MAGYAR NÉPMESÉK: KACOR KIRÁLY DVD
1490 Ft helyett
1290 Ft
Szállítás és garancia
Az adatkezelésről
A használat szabályai
Vélemény, kívánság
Kapcsolat

©2004 OsCommerce cute web counter
Accurate Stats