Főoldal » Katalógus » FILM » ANIMÁCIÓ ÉS RAJZFILM DVD » L'ECSÓ DVD Személyes beállítások  |  A kosár tartalma  |  Pénztár   
AUDIÓ CD-> (75)
CD-ROM-> (39)
FILM-> (276)
  ANIMÁCIÓ ÉS RAJZFILM DVD (219)
  ÉLŐSZEREPLŐS CSALÁDI DVD (40)
  ZENÉS DVD (17)
 
Dal keresése
Pipálja ki a négyzetet, ha nem terméket, hanem dalt keres!
Hangszerovi hangszer ismerkedő
VHS, Video 8, Audio digitalizálás Kecskemétem
Követés Facebook-on
Feliratkozás hírlevélre
Linkpartnerek
L'ECSÓ DVD
[5996514012897]
2190 Ft helyett 1790 Ft

USA - 2007

Tartalom:
A Pixar Animation nyolcadik nagyfilmje tálalva van. Az animációs mérföldköveket futószalagon gyártó stúdió ezúttal egy korántsem népszerű állatot választott ki a főszerepre. Legalábbis nem valószínű, hogy mindenki aranyosnak tartaná a patkányokat. Pedig a L'ecsó hőse nem más, mint egy kiváló szaglással megáldott és legbelül szakács-álmokat tápláló csatornapatkány.

Ő Remy, aki a Párizs alatti csatornarendszerben tengeti életét, ám rendkívüli orra kiemeli őt még saját fajtájából is, ráadásul nem mindennapi álmokat kerget: séfként szeretne dolgozni egy ínyenc étteremben. Remy nem retten el attól, hogy a világ talán legintenzívebb rágcsálóiszonnyal megvert állására fáj a foga, sőt, még az sem riasztja el, hogy családja is inkább a jól megszokott csatorna-béli szemétfaló életmód felé próbálná terelni.

Amikor a körülmények abba a párizsi étterembe sodorják, amelyiket saját konyhai példaképe, Auguste Gusteau tett híressé - akinek "mindenki főzhet" tétele kiskora óta inspirálta Remyt - hősünknek rá kell döbbennie, hogy amennyiben felfedeznek valakit a konyhában, az életveszélyes élményt jelent mindazoknak, aki bajuszt és hosszú farkincát viselnek.

Amikor már úgy tűnik, hogy Remy álmai végképp a semmibe vésznek, megtalálja azt a valakit, akire igazán szüksége van: egy barátra, aki hisz benne. Ő Linguini, az étterem szégyenlős szemetesfiúja, aki épp a kirúgás szélén áll. Most, hogy nincs mit veszíteniük, Remy és Linguini megalkotják minden idők legkülönösebb duóját: a fiú esetlen testéhez csatlakozik Remy kreatív képzelőereje, s így együtt fenekestül felforgatják Párizst. Olyan kalandban lesz részük, amelyből nem hiányoznak majd a komikus csavarok, az érzelmi fordulatok és azok a diadalok, amelyekről egymás nélkül eddig nem is álmodhattak volna.

A L'ecsó-t az a Brad Bird írta és rendezte, aki a 2004-es A hihetetlen család-ért átvehette a Legjobb animációs filmnek járó Oscar-díjat, és akinek neve ma már feltétlen garancia a térdcsapkodós családi humorra és az önfeledt szórakozásra.

Rendezte: Brad Bird, Jan Pinkava

Ehhez a termékhez az alábbi termékeket vásárolták meg
<b><font color="#015BB7">BÚJJ-BÚJJ ZÖLD ÁG  OKTATÓ-KÉPZŐ DVD</font></b>
BÚJJ-BÚJJ ZÖLD ÁG OKTATÓ-KÉPZŐ DVD
<b><font color="#015BB7">Z, A HANGYA DVD </font></b>
Z, A HANGYA DVD
<b><font color="#015BB7">WALLACE ÉS GROMIT ÉS AZ ELVETEMÜLT VETEMÉNYLÉNY DVD</font></b>
WALLACE ÉS GROMIT ÉS AZ ELVETEMÜLT VETEMÉNYLÉNY DVD
<b><font color="#015BB7">A HÁROM KISMALAC DVD</font></b>
A HÁROM KISMALAC DVD
<b><font color="#AB1111">GUMIMACI - ITT VAN A GUMIMACI CD</font></b>
GUMIMACI - ITT VAN A GUMIMACI CD
<b><font color="#015BB7">A RÓKA ÉS A KUTYA DVD </font></b>
A RÓKA ÉS A KUTYA DVD
Kattintson ide a kosár tartalmának megjelenítéséhez!
0 cikk
 
Ajánlja a termékünket.
Szállítás és garancia
Az adatkezelésről
A használat szabályai
Vélemény, kívánság
Kapcsolat

©2004 OsCommerce cute web counter
Accurate Stats